Termeni si conditii/ INFOServicii fotograf nunta

CONDITII COLABORARE
Mai intai, trebuie sa va faceti o idee a stilului pe care il abordez, pentru a fi pe aceeasi lungime de unda, doar in aceste conditii putem colabora.
Va rog sa studiati cu atentie portofoliul inainte de a ma contacta pentru a nu avea alte discutii legate de stilul de editare.
Abordare mea, este una personala, minimalista, curata, fresh, cu accente din editorial, fashion, glamour si bineinteles o aboardare fotojurnalistica.
Fotografiez in proportie de 80% cu lumina naturala si doar in momentul in care situatia mi-o impune folosesc flash-uri.

CATI FOTOGRAFI PARTICIPA LA EVENIMENT?
Unul singur, adica eu Ioan Dulghen fotograf principal. Merg insa insotit cu asistent pentru a ma ajuta cu echipamentul si logistica iar la nevoie poate fotografia la solicitarea mea. Pentru evenimentele ce au loc in locatii diferite, va fi nevoie de angajarea unui fotograf secundar.
Programul trebuie sa fie sincronizat in asa fel incat sa ajung la toate evenimentele din ziua nuntii fara ca ele sa se suprapuna.
Recomand ca pregatirile sa se faca in aceeasi locatie (sau relativ aproape), de exemplu; intr-un apartament sau hotel unde se pot inchiria o camera pentru a scurta timpii morti si pentru a simplifica totul.

CATE FOTOGRAFII PRIMITI DE LA NUNTA?
Aproximativ 700 de fotografii in format JPG, editate standard conform stilului D U L G H E N S (corectii standard de luminiozitate, contrast, culori, crop).
Numarul fotografiilor poate varia in functie de dinamica evenimentului.

EDITEZI TOATE FOTOGRAFIILE?
Da. Toate fotografiile de la nunta sunt editate in stilul si viziunea mea, aceasta incluzand corectii standard de: expunere, corectii de culoare, contrast, levels, balans de alb, crop, etc. Acest proces tine de faptul ca fotografiez in format RAW, nu JPG, iar aceste fisiere au nevoie de postprocesare pentru a putea fi vizualizate ca format JPG.  Forma finala a fisierelor foto dupa procesare este in format JPG. Imi place editarea curata, fresh, minimalista si in acelasi timp naturala. Majoritatea fotografiile sunt color, pentru conversii alb-negru se percepe cost suplimentar. Fotografiilor din album li se aplica corectii suplimentare daca este cazul.

PRIMIM SI BRUTUL (FISIERELE RAW)?
Nu. Fisierele brute nu sunt disponibile pentru predare si nici cumparare. Este ca si cum ai merge la un brand de lux pentru imbracaminte si ai cere sa primesti materialele in in forma lor bruta.
Daca doriti in mod express sa primiti fisierele RAW, acestea pot fi oferite contra unei sume de 700 Euro. Dupa selectia si editarea finala, fisierele RAW sunt sterse.

CATE FOTOGRAFII INTRA IN ALBUM?
Aproximativ 70 imagini pentru un album cu 25 file. La cerere se pot adauga file extra albumului, in functie de cate fotografii doriti in plus, contra cost. Designul interior al albumului este unul minimalist, curat astfel incat imaginile sa fie cat mai mari.

CU CAT TIMP INAINTE SE REZERVA FOTOGRAFUL DE NUNTA?
Cu cat mai devreme cu atat mai bine :). In principiu, rezervarile se fac cu 1 an inainte de eveniment.
Pentru mentinerea standardului de calitate, imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii. Onorez un numar maxim de 10 de evenimente pe an.

CINE DETINE DREPTURILE DE AUTOR?
Drepturile de autor imi apartin in totalitate, eu fiind creatorul lor. Vanzarea sau obtinerea drepturilor de autor nu este posibila.

IN CAT TIMP PRIMIM MATERIALELE?
Predarea fotografiilor in format digital, in prima faza se va face printr-o galerie online privata la 30 de zile lucratoare de la eveniment. Dupa primirea fotografiilor online, aveti la dispozitie maxim 15 zile lucratoare pentru selectarea fotografiilor din album, selectia se face prin apasarea inimioarei in dreptul fiecarei fotografii. In 30 de zile lucratoare de la selectia fotografiilor si bunul de tipar, primiti albumul in forma printata.