Termeni si conditii/ INFOServicii fotograf nunta

FOTOGRAF NUNTA

Cauti un fotograf pentru nunta ta?
D U L G H E N S iti daruieste imagini pline de mister, fantezie si romantism.
Credem într-o conexiune autentică, în oameni cu pasiune, care se regăsesc în povestile noastre de dragoste.
Abordarea noastra este una personală, un stil modern si fresh.
Vrem sa te bucuri de o experienta premium, pentru asta am creat cele mai bune servicii de fotograf de nunta din Bucuresti, Sibiu, Cluj, Timisoara, Oradea, Iasi, Constanta, Brasov.
Oferim servicii premium: Sesiuni foto de logodna, Fotografii de nunta, Sesiuni foto dupa nuna, Sesiuni de portret/fashion, albume de nunta premium si nelipsita cabina foto pentru o petrecere completa.
Daca va regasiti in fotografiile noastre, va asteptam cu drag sa realizam povesti de dragoste de neuitat.

DISPONIBILITATE
Diponibili si bucurosi sa calatorim oriunde, pentru a va indeplini visul.

PRIMA INTALNIRE
Prima intalnire se face pe WhatApp. Datorita imposibilitatii de a ne vedea cu fiecare client in parte va stam la dispozitie prin intermediul WhatApp pentru a ne cunoaste si a discuta toate detaliile ce tin de eveniment. In acest sens va usuram si procesul rezervarii evenimentului.

STILUL NOSTRU
Specializarea noastra este fotografia de nunta si portret. In stilul nostru, gasiti un mix de …mister …fantezie …romantism cu o abordare fashion-editorial si bineinteles, fotojurnalistica. Fotografiem si filmam in proportie de 90% cu lumina naturala. Ne punem amprenta elegant, discret, realizand acele imagini ce-ti spun povestea intr-un mod natural.
Fie ca este vorba de o atingere fina, o privire calda, un zambet sau sarut dulce, vrem ca aceste imagini sa fie intime, autentice si vom face tot ce tine de noi sa transmitem emotia acestui moment unic.

DE CE D U L G H E N S?
In primul rand pentru ca va doriti amintiri premium si aveti nevoie de specialisti in domeniu.
D U L G H E N S, este specializat pe fotografia si videografia de nunta din 2010.
Punem accentul pe conexiunea cuplului, facand ca fiecare imagine de nunta sa fie un moment unic, care va ramane pentru totdeauna in istorie.
Suntem alaturi de voi pentru a va face sa va simti bine, pentru a va destinde si pentru a va ajuta sa invingeti teama de a fi fotografiati/filmati, concentrandu-ne mai mult pe conexiunea dintre voi, pe momentul in sine. Vrem sa avem timp minunat impreuna. Punem suflet in ceeace facem si dorim sa primiti, cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii, care sa va reprezinte, impreuna cu o experienta unica.

CONDITII COLABORARE
Mai intai, trebuie sa va faceti o idee a stilului pe care il abordez, pentru a fi pe aceeasi lungime de unda, doar in aceste conditii putem colabora.
Va rog sa studiati cu atentie portofoliul inainte de a ma contacta pentru a nu avea alte discutii legate de stilul de editare.
Abordare mea, este una personala, minimalista, curata, fresh, cu accente din editorial, fashion, glamour si bineinteles o aboardare fotojurnalistica.
Fotografiez in proportie de 80% cu lumina naturala si doar in momentul in care situatia mi-o impune folosesc flash-uri.

CATI FOTOGRAFI PARTICIPA LA EVENIMENT?
Unul singur, adica eu Ioan Dulghen fotograf principal. Pentru evenimentele ce au loc in locatii diferite, va fi nevoie de un al doilea fotograf/shooter pe care vi-l punem la dispozitie contra cost. Pentru mai multe detalii, va rog verificati oferta.
Programul trebuie sa fie sincronizat in asa fel incat sa ajung la toate evenimentele din ziua nuntii fara ca ele sa se suprapuna.
Recomand ca pregatirile sa se faca in aceeasi locatie (sau relativ aproape), de exemplu; intr-un apartament sau hotel unde se pot inchiria o camera pentru a se scurta timpii morti si pentru a simplifica totul.

CAT TIMP STA FOTOGRAFUL LA NUNTA?
Oferim servicii all inclusive. Garantam un minim de 6 ore de participare la eveniment cu posibilitatea de a adauga ore suplimentare pana la maxim 14 ore.

CATE FOTOGRAFII PRIMITI DE LA NUNTA?
Aproximativ 700 de fotografii in format JPG, editate standard conform stilului D U L G H E N S (corectii standard de luminiozitate, contrast, culori, crop).
Numarul fotografiilor poate varia in functie de dinamica evenimentului.

EDITEZI TOATE FOTOGRAFIILE?
Da. Toate fotografiile de la nunta sunt editate in stilul si viziunea D U L G H E N S, aceasta incluzand corectii standard de: expunere, corectii de culoare, contrast, levels, balans de alb, crop, etc. Acest proces tine de faptul ca fotografiez in format RAW, nu JPG, iar aceste fisiere au nevoie de postprocesare pentru a putea fi vizualizate ca format JPG.  Forma finala a fisierelor foto dupa procesare este in format JPG. Imi place editarea curata, fresh, minimalista si in acelasi timp naturala. Majoritatea fotografiile sunt color, aveti posibilitatea sa-mi solicitati si varianta alb-negru. Fotografiilor din album li se aplica corectii suplimentare daca este cazul.

PRIMIM SI BRUTUL (FISIERELE RAW sau VIDEO)?
Nu. Fisierele brute nu sunt disponibile pentru predare si nici cumparare. Este ca si cum ai merge la un brand de lux pentru imbracaminte si ai cere sa primesti materialele in in forma lor bruta.

CATE FOTOGRAFII INTRA IN ALBUMUL DE NUNTA?
Aproximativ 70 imagini pentru un album cu 30 de file. La cerere se pot adauga file extra albumului, in functie de cate fotografii doriti in plus, contra cost. Designul interior al albumului este unul minimalist, curat astfel incat imaginile sa fie cat mai mari tinand cont de poveste. Fotografiile din album sunt alese de client, cu mici recomandari din partea mea pentru mentinerea unui design placut

CU CAT TIMP INAINTE SE REZERVA FOTOGRAFUL DE NUNTA?
Cu cat mai devreme cu atat mai bine. In principiu, rezervarile se fac cu 1 an inainte de eveniment pentru a va asigura din timp data evenimentului.
Pentru mentinerea standardului de calitate, onoram un numar maxim de 20 de evenimente pe an.

CINE DETINE DREPTURILE DE AUTOR?
Drepturile de autor imi apartin in totalitate, eu fiind creatorul lor. Vanzarea sau obtinerea drepturilor de autor nu este posibila.

POSTAREA FOTOGRAFIILOR DE NUNTA PE BLOG
Pentru ca respectam intimitatea fiecaruia, aveti dreptul si posibilitatea sa optati pentru nepublicarea fotografiilor pe blog sau pe oricare din platformele de socializare.

FOTOGRAF SI VIDEOGRAF DE NUNTA DOAR IN BUCURESTI?
In principal suntem disponibili in Bucuresti pentru a fotografia si filma nunti, dar disponibili oriunde in tara pentru a va surprinde evenimentul: Bucuresti, Sibiu, Cluj, Timisoara, Oradea, Iasi, Constanta, etc.

IN CAT TIMP PRIMIM MATERIALELE?
Predarea fotografiilor in format digital, in prima faza se va face printr-o galerie online privata la 2 saptamani de la eveniment. Dupa primirea fotografiilor online, aveti la dispozitie maxim 15 zile lucratoare pentru selectarea fotografiilor din album, selectia se face prin apasarea inimioarei in dreptul fiecarei fotografii. In 30 de zile lucratoare de la selectia fotografiilor si bunul de tipar, primiti albumul in forma printata.